Studio 2

Filmstudio + green screen

Door de volledige green screen omgeving kan deze filmstudio letterlijk voor elke productie gebruikt worden. Hierbij kan je kiezen voor een standaard virtuele set of we maken een custom-made wereld passend bij je opname of uitzending. De set is volledig uitgelicht en staat altijd klaar voor gebruik. Heb je meer ondersteuning nodig? Wij bieden diverse diensten om je te helpen bij je productie; van conceptontwikkeling en regie tot professionele presentatoren en visagie. Alles voor jouw productie, vind je bij Studio Schinkel in Amsterdam-Zuid!

Specificaties

Filmstudio met green screen voor elk type productie

Met de filmstudio en green screen kan je alle kanten op. Als jij het kunt verzinnen, kunnen wij het maken. Ook met betrekking tot het type programma wat je wilt broadcasten; van een online quiz, presentaties, online events, awards, interviews, een deep-dive, tutorials tot losse opnames en natuurlijk ook fotografie…Neem gerust even contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Extra diensten

Naast de studio's beschikken we over een uitgebreid partnernetwerk,
waaronder ONYX AV, waarmee we je kunnen ondersteunen op het gebied van:

Naast de studio's beschikken we over een uitgebreid partnernetwerk, waaronder ONYX AV, waarmee we je kunnen ondersteunen op het gebied van:

Meer informatie over de filmstudio met green screen

Heb je vragen over het huren van de filmstudio? Wil je een studio reserveren of heb je behoefte aan meer diensten bij je productie? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je verder. 

Wij staan voor je klaar, voor elk type productie. Zo bieden we naast de filmstudio met green screen, ook studio 1 aan: een TV-studio met een multifunctioneel decor. Ideaal voor online events, webinars en talkshows. Benieuwd met wie wij samenwerken? Bekijk hier een overzicht van onze klanten.