+31 (0)20 410 39 85

Prijzen en pakketten

De high-end studio’s zijn te huur voor zowel grote als kleine producties. Bekijk hier onze pakketten of vraag vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan.

Prijzen studio 1: tv studio met mulifunctioneel decor

Studio only

Incl. studio manager

½ dag €950,-
1 dag €1.450,-

Pakket 1

Presentatie

vanaf €1.499,-

Pakket 2

Webinar of interview

vanaf €1.999,-

Pakket 3

Tafelgesprek of town hall

vanaf €2.599,-

Pakket 4

Custom (TV)

Prijs op aanvraag

PRIJZEN STUDIO 2: GREEN SCREEN STUDIO MET 180° LIMBO

Studio only

Incl. studio manager

½ dag €550,-
1 dag €850,-

GREEN SCREEN PRODUCTIE

Vanwege de diverse mogelijkheden die een green screen studio biedt, is hier geen standaard prijzenpakket voor. We horen graag wat de wensen zijn om een op maat gemaakte prijs aan te bieden.

Prijs op aanvraag

Standaard inbegrepen

Voorwaarden

Optioneel

Extra diensten

​​Boek naast de studio’s alle ondersteuning die je nodig hebt bij ons. Van regie of visagie tot de volledige productie. Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Extra diensten

Door onze jarenlange ervaring binnen de branche hebben we een uitgebreid partnernetwerk ontwikkeld. Hierdoor kunnen we je op elk vlak binnen je productie ondersteunen. Bekijk hieronder ons aanbod en neem contact met ons op om je productie te bespreken.

Regie

Je mag natuurlijk je eigen regisseur meenemen, maar we kunnen daar ook een voorstel voor doen. We beschikken over een groot netwerk van professionele (televisie)regisseurs die bekend zijn met onze studio’s en het type productie.

Conceptontwikkeling

Weet je wel wat je wilt communiceren, maar nog niet precies hoe? We werken met ervaren programmamakers die van jouw ideeën een lekker lopend programma kunnen maken met de juiste spanningsboog en interactie met je kijkers.

Productie en redactie

Zo’n uitzending maken is best veel werk. Ben je op zoek naar ondersteuning? Dan hebben we ervaren redacteuren en producers die je kunnen helpen met callsheets, draaiboeken en scripts.

(Video)graphics en vormgevingspakketten

We helpen je graag bij het ontwikkelen van leaders, bumpers, titelvormgeving, schermcontent en muziekpakketten. In ons netwerk zitten diverse partijen die dagelijks (muziek)vormgeving ontwikkelen voor grote en kleine video- en televisieproducties.

Videomontage

Bestaat je uitzending deels uit van tevoren opgenomen video’s? Dan kunnen wij je helpen bij de montage daarvan. Ook wanneer je video’s op basis van bestaand materiaal wilt laten monteren of na afloop fragmenten uit de uitzending los nodig hebt.

Presentatoren

Een passende presentator is essentieel voor het eindresultaat. We beschikken over een netwerk professionele presentatoren, zowel Nederlands- als Engelstalig, en helpen je graag de juiste te vinden.

Visagie

Studio Schinkel beschikt over een eigen visagie ruimte. We werken met verschillende visagisten welke allemaal zeer ervaren zijn met video- en televisieproducties. Uiteraard mag je ook je eigen visagist meenemen!

Decorontwerp en -productie

Heb je aanvullende wensen voor een specifieke desk of tafel? Wil je de set in studio 1 branden met specifieke visuals? Of heb je props nodig voor je uitzending en iemand die je producten of set mooi neerzet? We stellen je graag voor aan ons team van setdressers, decorontwerpers en decorbouwers.

Streaming platform selectie

Ben je er nog niet uit welk platform je voor het streamen van je uitzending in wilt zetten? Wij kunnen je adviseren welke opties er zijn. Van low budget tot high-end en van traditioneel ‘zenden’ tot platforms met interactiemogelijkheden.

Voor meer informatie en vragen vul onderstaand formulier in.

Voor reserveringen vul de productiedatum in, zodat we direct de beschikbaarheid kunnen controleren. Of neem contact met ons op via: info@studioschinkel.nl of +31(0)20 410 39 85.