+31 (0)20 410 39 85

OVER ONS

Alles voor jouw livestream- en televisieproductie

Met twee volledig uitgeruste studio’s en een team vol experts, vind je bij Studio Schinkel alles voor jouw broadcast, livestream- of televisieproductie. Je kan de studio’s afhuren voor je eigen team of extra diensten boeken bij ons: van conceptontwikkeling, regie tot presentatoren en visagie. Alles onder 1 dak!

Een groot netwerk van experts om krachten te bundelen

Livestreams, webinars en online events zijn niet meer weg te denken uit de eventmix. Het medialandschap is veranderd en de vraag naar een hoogwaardige livestream- en/of televisieproductie blijft groeien.

Met al onze ervaring en expertise samengebundeld, kunnen we vertrouwen op een enorm netwerk van technici, cameramensen en regisseurs. Allemaal professionals die dagelijks televisie en events maken. Hiermee kunnen we alles bieden: zowel de studio’s om diverse producties te draaien, als alle aanvullende diensten om de productie tot een succes te maken. Van visagieruimte, keuken en twee zeer volledige controle kamers bieden we alles onder 1 dak!

Martijn van der Werff

Mede-oprichter

“Twee jaar geleden openden we onze ‘Covid-19 Studio’. Bedoeld als tijdelijke plek waar onze opdrachtgevers met beperkte mogelijkheden in live communicatie toch hun doelgroep konden bereiken. Hoewel bedacht als tijdelijk, blijken livestreams en opnames niet meer weg te denken uit de event-mix. Het hoort er gewoon bij. Na een maandje proefdraaien is de studio helemaal klaar voor gebruik voor alle type producties: van livestream- tot videoproductie!”

Niels Pijck

Mede-oprichter

“De verhuizing van onze tijdelijke studio naar een permanente locatie gaf ons de kans om de techniek opnieuw uit te denken. Een studio voor elk type aanvraag, binnen een half uur kunnen draaien en dagelijks uitzenden. We hebben een zeer uitgebreide infrastructuur aangelegd met de laatste technieken en een naadloze integratie door het pand. Zo is Studio Schinkel naast betrouwbaar en technisch compleet, ook een hele fijne plek om te zijn.”

Benieuwd voor wie wij werken?

Van groot tot klein maakt gebruik van onze diensten.
Benieuwd met wie wij samenwerken? Bekijk het hier!

Neem contact op voor meer informatie

Als jij het kunt verzinnen, kunnen wij het maken. Neem daarom gerust contact met ons op om je videoproductie te bespreken. Ook voor reserveringen en vragen kan je hier direct contact met ons opnemen; wij helpen je graag verder!

Voor meer informatie en vragen vul onderstaand formulier in.

Voor reserveringen vul de productiedatum in, zodat we direct de beschikbaarheid kunnen controleren. Of neem contact met ons op via: info@studioschinkel.nl of +31(0)20 410 39 85.