+31 (0)20 410 39 85

STUDIO 2

Livestream-studio met 180° LIMBO

Door de 180° limbo wand kan deze livestream-studio met green screen letterlijk voor elke productie gebruikt worden. Hierbij kan je kiezen voor een standaard virtuele set of we maken een custom-made wereld, passend bij je opname of uitzending. De set is volledig uitgelicht en staat altijd klaar voor gebruik. 

Heb je meer ondersteuning nodig? Wij bieden diverse diensten om je te helpen bij je productie; van conceptontwikkeling en regie tot professionele presentatie en visagie. Alles voor jouw productie vind je bij Studio Schinkel in Amsterdam-Zuid.

Specificaties

Video afspelen

Livestream-studio voor elk type productie

Met de livestream-studio kan je alle kanten op. Ook met betrekking tot het type programma wat je wilt broadcasten; van een online quiz, presentaties, online events, awards, interviews, een deep-dive, tutorials tot losse opnames en natuurlijk ook fotografie. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Prijzen en pakketten

Studio only

½ dag €550,-
1 dag €850,-

GREEN SCREEN PRODUCTIE

Prijs op aanvraag

Extra diensten

​​Boek naast de studio’s alle ondersteuning die je nodig hebt bij ons. Van regie of visagie tot de volledige productie. Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Meer informatie over de livestream-studio

Heb je vragen over het huren van de livestream-studio? Wil je de studio reserveren of heb je behoefte aan meer ondersteuning bij je productie? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je verder.

Naast de livestream-studio bieden we ook Studio 1 aan: een TV-studio met een multifunctioneel decor. Ideaal voor online events, webinars en talkshows. Benieuwd met wie wij samenwerken? Bekijk onze klanten.

Voor meer informatie en vragen vul onderstaand formulier in.

Voor reserveringen vul de productiedatum in, zodat we direct de beschikbaarheid kunnen controleren. Of neem contact met ons op via: info@studioschinkel.nl of +31(0)20 410 39 85.

Technische specificaties

Onze studio’s zijn volledig ingericht voor diverse type producties. Studio 1 en 2 kunnen los van elkaar gebruikt worden maar ook gelijktijdig. Vanuit de centrale regie worden beide studio’s bediend. Alles is ready-to-go in 10 minuten. Op verzoek kan de bestaande apparatuur uitgebreid worden vanuit ons magazijn, gelegen op slechts 20 minuten afstand van de studio.

Studio 1 = 10,5 x 9,0 x 3,5 meter

Studio 2 = 5,5 x 8,0 x 3,5 meter (limbo green screen)

Video control

Video camera's

Audio

Licht

Diversen

Extra diensten

Door onze jarenlange ervaring binnen de branche hebben we een uitgebreid partnernetwerk ontwikkeld. Hierdoor kunnen we je op elk vlak binnen je productie ondersteunen. Bekijk hieronder ons aanbod en neem contact met ons op om je productie te bespreken.

Regie

Je mag natuurlijk je eigen regisseur meenemen, maar we kunnen daar ook een voorstel voor doen. We beschikken over een groot netwerk van professionele (televisie)regisseurs die bekend zijn met onze studio’s en het type productie.

Conceptontwikkeling

Weet je wel wat je wilt communiceren, maar nog niet precies hoe? We werken met ervaren programmamakers die van jouw ideeën een lekker lopend programma kunnen maken met de juiste spanningsboog en interactie met je kijkers.

Productie en redactie

Zo’n uitzending maken is best veel werk. Ben je op zoek naar ondersteuning? Dan hebben we ervaren redacteuren en producers die je kunnen helpen met callsheets, draaiboeken en scripts.

(Video)graphics en vormgevingspakketten

We helpen je graag bij het ontwikkelen van leaders, bumpers, titelvormgeving, schermcontent en muziekpakketten. In ons netwerk zitten diverse partijen die dagelijks (muziek)vormgeving ontwikkelen voor grote en kleine video- en televisieproducties.

Videomontage

Bestaat je uitzending deels uit van tevoren opgenomen video’s? Dan kunnen wij je helpen bij de montage daarvan. Ook wanneer je video’s op basis van bestaand materiaal wilt laten monteren of na afloop fragmenten uit de uitzending los nodig hebt.

Presentatoren

Een passende presentator is essentieel voor het eindresultaat. We beschikken over een netwerk professionele presentatoren, zowel Nederlands- als Engelstalig, en helpen je graag de juiste te vinden.

Visagie

Studio Schinkel beschikt over een eigen visagie ruimte. We werken met verschillende visagisten welke allemaal zeer ervaren zijn met video- en televisieproducties. Uiteraard mag je ook je eigen visagist meenemen!

Decorontwerp en -productie

Heb je aanvullende wensen voor een specifieke desk of tafel? Wil je de set in studio 1 branden met specifieke visuals? Of heb je props nodig voor je uitzending en iemand die je producten of set mooi neerzet? We stellen je graag voor aan ons team van setdressers, decorontwerpers en decorbouwers.

Streaming platform selectie

Ben je er nog niet uit welk platform je voor het streamen van je uitzending in wilt zetten? Wij kunnen je adviseren welke opties er zijn. Van low budget tot high-end en van traditioneel ‘zenden’ tot platforms met interactiemogelijkheden.